Praktijk Tegenlicht Praktijk voor psychologische gespreksvoering en spirituele coaching

Tarieven.

Per 1 januari 2022 start een nieuw systeem voor vergoedingen, het zorgprestatiemodel. Klik op de link als je hier meer over wilt lezen.

 

Vanaf 3 mei 2019 bied ik twee soorten trajecten: Gesprekken die je zelf betaalt, of gesprekken die je, met uitzondering van je eigen risico, vergoed kunt krijgen van je ziektekostenverzekering. Dit geldt alleen voor individuele consulten. Relatiegesprekken moet je in alle gevallen zelf betalen.

Kortdurende trajecten

De vergoeding van korte zorgtrajecten worden geregeld door Caredate, een zorginstelling waar je je online kunt aanmelden. Caredate is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende zorginstelling die werkt volgens in de GGZ geldende regels. Met uitzondering van je eigen risico, wordt de behandeling in 2023 volledig vergoed. Om voor vergoede zorg in aanmerking te komen, heb je een verwijzing van je huisarts naar de BGGZ nodig. De verdere gang van zaken wordt uitgelegd op de website van Caredate. Je kunt daar ook een andere psycholoog kiezen die je aanspreekt.

Je komt bij Caredate via deze link: https://www.caredate.nl/. Het gemakkelijkst vind je mij als je mijn postcode invult: 7772KC. Zonder spatie, anders kun je me niet vinden.

Langduriger trajecten 

Weet je nu al dat je langere tijd gesprekken met mij nodig hebt? Dan wordt de zorg volledig vergoed door Praktijk inTeam: https://www.praktijkinteam.nl/. Ook hiervoor heb je een verwijzing van de huisarts nodig, nu naar de SGGZ.

Regel je je zaken liever zelf? 

Als je er voor kiest om zelf de gesprekken te betalen, hoef je je niet bij je huisarts te melden en heb je alleen met mij te maken. We maken dan samen uit hoeveel gesprekken je in totaal wilt voeren.

Het tarief voor individuele gesprekken is 95 euro per uur. Relatiegesprekken kosten 125 euro per uur. De gespreksduur is variabel, die stellen we samen vast. Je krijgt desgewenst een verslag van ons gesprek om je te helpen onthouden wat er besproken is. Vaak voeg ik daar gedachten aan toe die me na het gesprek nog invallen. De kosten van een verslag zijn 45 euro.

 

 

  • E
  • T